Így varázsolhatja családbaráttá szálláshelyét anyagi ráfordítás nélkül

Lottirose

Bemutatjuk a magyar Mary Poppinst, az utazó családok segítőjét - megérkezett Lottirose

Legyen együttműködő partnerünk! Mi mindent megoldunk Ön helyett és még költenie sem kell.

A Lottirose egy egyedülálló szolgáltatás: azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük és tartalmasabbá tegyük az utazást a családok számára. Babaholmi-kölcsönzőnk komplex szolgáltatást nyújt: a szálláshelyhez visszük mindazokat a dolgokat, amelyektől egy utazó család komfortosan érzi magát – szívesen marad és örömmel ad ötcsillagos értékelést az utazás után szállásadójának!

Mit hoz el a családoknak Lottirose?

- Babakocsit,
- Babaágyat,
- Babakádat,
- Ülésmagasítókat,
- Etetőszéket,
- Babajárgányt,
- Párásítót,
- Pihenőszéket,
- Etetéshez, szoptatáshoz és fürdetéshez szükséges eszközöket.

Összekészített csomagjainkban akár pelenka, törlőkendők és bébiételek szerepelnek.
Programajánlataink, kalandcsomagjaink és bébiszitter-szolgáltatásunk azért jött létre, hogy öröm legyen az utazás a családosoknak.

Hogyan dolgozunk?

Gyorsan, észrevétlenül és kedvesen – pont, mint Mary Poppins! Nagy táskával érkezünk, amiben csupa bababarát holmit hozunk és rövid idő alatt családbaráttá varázsoljuk a szálláshelyet az érkező család számára. A családokkal mi vesszük fel a kapcsolatot az utazás előtt, így az igényfelmérés és a szervezés is a mi dolgunk.

playgrounds budapest

Miért jó ez egy szállásadónak?

- Nem kell Önnek beszereznie a babaholmikat, amelyeket aztán körülményes tárolni, tisztítani és karban tartani.
- Nem kell aggódnia, hogy mire van szüksége egy utazó családnak – bízza magát szakértelmünkre!
- Nem kell felkészülnie a különböző életkorú és igényű gyermekek érkezésére – mi ezt megtesszük Ön helyett!
- Nem érheti meglepetés akkor sem, ha váratlanul érkezik egy család a szálláshelyére – mi fel vagyunk készülve a spontán helyzetekre is!
- Prémium termékeink emelik az Ön szolgáltatásának színvonalát és növelik a komfort és elégedettség érzését – több ajánlásra és pozitív visszajelzésre számíthat!

Néhány fontos tény a családok utazási szokásairól

Lottirose

Növelje bevételét, nyisson új vendégek felé, fogadjon több családot!
Tegye apartmanját családbaráttá, anyagi ráfordítás nélkül!

Ismerjen meg minket!

Nyári Fruzsina vagyok, a Lottirose szolgáltatás alapítója. Azért hoztam létre vállalkozásomat, mert saját magam is megtapasztaltam, hogy családdal utazni egyszerre öröm és kihívás. Eszembe jutott néhány klassz megoldás arra, hogyan könnyíthetném meg a családos utazók életét és a tapasztalat azt mutatja: Lottirose a családos utazók kedvence lett!

Hiszek benne, hogy a szállásoknak szüksége van szolgáltatásunkra, hogy minél több család merjen útnak indulni gyermekével és nyaralása stresszmentes, jó emlék lehessen.

Hogyan épül fel a szolgáltatásunk?

Ezek a csomagjaink kifejezetten szállásadók számára készültek:

Feel like home package

Ebben a csomagban minden alapvető dolgot összekészítettünk, amivel családbaráttá alakítható a szálláshely. Kényelmes alváshoz, fürdéshez és etetéshez szükséges babaholmikat válogattunk össze Lottirose varázstáskájába.
A csomag tartalma: Stokke kiskád, utazóágy + ágynemű, etetőszék, bili vagy wc-szűkítő

Sightseeing package

A kényelmes városnézéshez szükséges eszközöket készítettük össze ebben a csomagban. Segítségünkkel a vendégek a gyermek alvásidejében is bátran cirkálhatnak a városban, hiszen kényelmes, dönthető támlás babakocsikat biztosítunk számukra, így gyermekük kényelmesen szunyókálhat. A mozgékony gyermekek igényeihez illeszkedve választhatnak még biciklit vagy rollert is.
Ebben a csomagban 2 termék szabadon választható: babakocsi, csatos hordozó, tanulóbicikli, roller.

All you need package

Ez a csomag olyan termékeket tartalmaz, amivel családbaráttá tehető a szálláshely, illetve olyan felszerelést, melyek megkönnyítik a városnézést. A „Feel like home” és a „Sightseeing” csomag kombinációja.

Vegyük fel egymással a kapcsolatot! Ebben számítunk Önre:

Üdvözlettel,
Nyári Fruzsina
alapító, Lottirose

Before you leave!

Take planning your family travels easy, we will organize everything for you. Put your feet up, sip your hot cup of coffee and we will make sure that all of you will have a great time.

Send me Lottirose’s Family-Friendly Downtown Walk